SÖYLEŞİYE DAVET

Vakfımız tarafından geleneksel olarak düzenlenen söyleşilerden birtanesini de 12.01.2018 Cuma akşamı saat: 19:00’da Kabakçı Konağında gerçekleştireceğiz. Konuyla ilgili sunumu değerli hocamız Diyanet İşleri Başkanlığı dış ilişkiler genel müdürü Erdal ATALAY beyfendi yapacaklardır.

“Kuds-ü Şerife hakim olan dünya ya hakim olur ve Mescid-i Aksa arşı alaya açılan bir kapıdır.” anlayışından hareketle söyleşinin konusu Mescid-i aksa haremi ve Kuds-ü Şerif olacaktır. Bu konuda değerli hocamız Erdal Bey hem tarihi süreci değerlendirecek hem de günümüzdeki Kuds-ü Şerif olayını gündeme taşıyacaktır.

Başta mütevelli heyetimiz olmak üzere çok kıymetli öğrencilerimiz, değerli velilerimiz ve halkımız davetlidir.

İnsan Vakfı Yönetim Kurulu

Sevebilirsin...